Personvern

Trondheim Skishow selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Hvorfor samler vi inn data?
Dataene vi samler inn blir brukt til å forbedre våre tjenester. For å kunne gi deg relevante tilbud, tilpasset innhold i andre kanaler og annonsenettverk, som Facebook og Google, benytter vi informasjonskapsler utstedt av tredjepart. Vi bruker også ikke-personlig data, som ikke kan spores til deg. Dette bruker vi blant annet til å gi deg markedsføring som er relevant for deg. Vi bruker også denne typen data for å forbedre oss, og deg en bedre opplevelse hos oss.

Hva samler vi inn?
Som mange andre selskaper, samler vi inn informasjon som kan identifisere deg. Dette er en personopplysning. Personopplysninger samler vi inn bare når du gir dem til oss. Eksempel på en personopplysning er e-post, adresse, telefonnummer og navn.

Hva gjør vi med dine data?
Vi lagrer dine data trygt hos oss, til vi ikke lenger har behov for å kontakte deg, eller du ikke lenger ønsker at vi skal beholde din data. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Cookies?
Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre. En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Vi bruker følgende cookies:
Google Analytics samler inn informasjon om ditt atferdsmønster på nettsidene våre. Med denne informasjonen optimaliserer vi nettsiden og våre produkter så du skal få best mulig opplevelser både som bruker og kunde.
Google Tag Manager bruker vi for å administrere analyse og digitale tjenester.

Vimeo Video Player setter enkelte cookies som hjelper til brukeopplevelsen og funksjonene ved avspilling av video. Les mer her. 

Trondheim Skishow er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når din data samles inn og behandles (ref personopplysningsloven § 19 og personopplysningsloven § 18 1. ledd).